Close

Studio

Studio består av ett rom hvor vi har en digital redigeringskonsoll omgitt av klassisk analogt prosessutstyr. Analog – digitalt konverteringsutstyr er i 2011 oppgradert til AVID  I/O som er det siste av teknologi på markedet for å få den ”varmeste” lyden.

Et av våre spesialfelt er vokalopptak. Dette gjøres i kontrollrom og i en avslappet atmosfære hvor artisten selv kan sette ønsket stemningsbelysning i valgfri farge. For å fange vokalprestasjonen har vi et utvalg av de beste mikrofoner på markedet. Ved vokalinnspilling i kontrollrom får man en tett dialog.

En sittegruppe er plassert i studio for å sitte komfortabelt mens man løser litt verdensproblemer. Den kommer godt med i pauser og står dessuten i lyttesone for surroundlyd (5.1 og 7.1)

I studio har vi et utvalg av instrumenter: Gitarer, Synth og Percussions. Rommet er akustikkbehandlet. På grunn av plassbehov kan vi ikke foreta innspilling av et helt band. Dette kan vi utføre i samarbeid med andre studio.

Som en annen spesialitet kan vi tilby DJ’s å spille inn live i studio hvor man kan bygge opp en miks gradvis og benytte det seneste av teknologi for DJ’s kreativt.

Go and get grab your copy now!