Close

tjenester

Tjenester      

Opptak / Miksing / Produksjon / Mastring / Publisering og Trykking

Opptak

Agder Studio AS kan tilby både live opptak og opptak i studio.

Vi har spesialisert oss på vokalopptak og har et solid utvalg av de aller mest anerkjente mikrofoner i bransjen for å kunne tilfredsstille selv de mest kresne. Vår samling av preamps sammen med Avid sine siste convertere sørger for den beste overgangen fra analogt til digitalt. Opptak gjøres i kontrollrom som er akustikkbehandlet til dette formålet. Dette gir en tett og trygg dialog under opptaksprosessen.

Andre opptakstjenester er opptak av akustiske instrumenter. Vi gjør også opptak ute hos kunde med høyoppløst opptaksutstyr.

Miksing og Produksjon

Agder Studio AS utfører både Miksing og Produksjon

Mikseprosessen begynner når spor skal settes sammen for å få sin naturlige klang i låten. En god miks skal fremheve hovedbudskapet i låten på en måte som blir både interessant og behagelig å lytte til. Dette er ofte en omfattende prosess hvor alt må stemme slik at underbevisstheten ikke trekker lytter ut av harmonien og gir en følelse av at noe ikke stemmer.

Oppgaven som produsent omfatter flere områder. En produsent skal blant annet sile hva som skal være med til hvilken tid i låten, sørge for at budskapet har en sammenheng og kunne tilføre elementer som gir riktig fealing i låten. Kreative lydtekniske grep kan gjøres med enkelte spor for å lage effekter som fenger. I Norge er oftest produsenter også lydteknikkere.

Mastring

Agder Studio AS utfører mastring

Mastring er den siste hånden på verket før låten skal publiseres. Mastring har som formål å bringe lydsignal og frekvensspekter i harmoni samt bringe låten opp til bransjens standart for lydstyrke. Dersom dette ikke gjøres ville låter variere fritt på tydelighet og volumstyrke.

Under er et lytteeksempel på hvor stor forskjell mastring kan gjøre:

Ikke Mastret:

Mastret:

Publisering og Trykking

Pro Track Music (et selskap under Agder Studio AS)

Pro Track Music er en ny avdeling under Agder Studio AS hvor vi kan tilby publisering, artist management, booking og arrangering av egne konserter. Denne delen av foretaket er i gang men vil ha fult spekter våren 2012.

 

Trykking i opplag fra 1- 10.000 stk gjøres til gunstige priser

 

Utgivelser er allerede i gang og publiseres på www.protrackmusic.com og musikken distribueres hos en rekke nettbutikker som følger:

3
7 Digital
AmazonMp3
Armada Downloads
Audiojelly
Beatport
Clearwire
Dance Music Hub
Dance-Tunes
DI.FM
Digital Tunes
Discogs
DJ Download
DJ Tunes
DJMR
Dogs On Acid
eMusic
Etopia Music
Hard Beats Download
Hardstyle
HVM Digital
iMesh
iTunes
Juno Records
Master Beat
Media Net
Millward Brown
Mix.DJ
Mixmag
Napster
Nokia Music Store
Nowdio
Nowtrax
Play
Play Now
Satelite Records
Show2Download
Somixx
Sony Criocity
Soundium
Spottify
Stopmy
Synacor
Tesco Digital
Tesco Mobile
Tidy Digital
Trackitdown
Trance Moon
Tranceload
TraxSource
Tunes4DJs
TuneTribe
Verizon
VideZone
VirginMobile
Vodafone
WarChild
Wasabeat
We7
Web Records
What People Play
You Load
Zune
Zvooq

Go and get grab your copy now!